Pansion & restaurant Burin
Kontakt / Kako do nas?
Pansion & restaurant Burin - Baška, otok Krk
Izaberite jezik:
Hrvatski English Deutsch Italiano
Hrvatski English Deutsch Italiano
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kontakt

Ukoliko želite ljetovati u našim sobama, pošaljite nam e-mail ili nas nazovite na jedan od ponuđenih brojeva.  Ukoliko nas zovete telefonom, javiti ćemo Vam se na hrvatskom, njemačkom, talijanskom i engleskom jeziku.Pansion & restaurant Burin, Baška

Creska 9, 51523 Baška (HR)

Tel.: +385 51 856 697
Fax.: +385 51 860 055

GPS: N 44 58.377, E 14 44.833

E-mail: info@pansionburin.hr
Web: www.pansionburin.hr

Rezervacije

Pošaljite nam upitFoto galerijaVideo

Dobrodošli u Bašku...

Baška na otoku KrkuPosebno će Vas dojmiti izuzetno bogatstvo nedirnute prirode.  Baška ima obilježja mediteranske klime, ugodna proljeća, topla ljeta sa minimalnim padalinama, blage jeseni i vjetrovite zime.

Baška je najpoznatije turističko središte na otoku Krku, najvećem otoku na Jadranu (40.578 ha), koji je svojim položajem najbliži tržištu srednje Europe.

Položaj Baške omogućio je mjestu neprekidni razvoj i prosperitet, a u današnje vrijeme i prepoznatljivost u turističkom okruženju, te je Baška jedna od najpoželjnijih turističkih destinacija hrvatskog Jadrana.

Smještena u pitomoj dolini, u zaljevu okružena vinogradima, maslinicima, brnistrom, sa slikovitom pozadinom krševite planine Velebita i otoka  Prvića, koji kao da štite sa svih strana jedinstvenu šljunčanu plažu dugu 1800m, za koju s pravom kažu da je jedna od najljepših na Jadranu.

O Baški Plaže Šetnice Aktivni odmor Kulturna baština Gastronomija

Foto galerija